Solutii de alimentare cu energie electrica din mai multe surse

ENERGOEFICIENT SRL

Suntem conștienți de importanța vitală a alimentării continue cu energie electrică pentru unitățile de producție sau procesare. Înțelegem că menținerea instalațiilor în funcțiune, în condiții de siguranță, este crucială pentru evitarea pierderilor de producție nerecuperabile.

Pentru a asigura alimentarea neîntreruptă a consumatorilor, oferim servicii de alimentare cu energie electrică din mai multe surse. Aceasta înseamnă că punem la dispoziție soluții multiple de alimentare, pentru a face față oricăror situații neașteptate sau indisponibilități ale sursei de bază.

Echipa noastră de specialiști în instalatii electrice vă oferă consultanță, proiectare și implementare a sistemelor de alimentare cu energie electrică din mai multe surse, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale unității dumneavoastră.

Avem trei tipuri principale de surse de alimentare:

Sursa de bază: Aceasta asigură alimentarea cu energie electrică a consumatorilor în regim normal de funcționare. Este sursa principală de unde se preia energia electrică pentru a susține activitatea unității dumneavoastră.

Sursa de rezervă: În cazul indisponibilității sursei de bază, sursa de rezervă intră în acțiune și asigură alimentarea cu energie electrică a consumatorilor. Aceasta are rolul de a prelua sarcina de alimentare în situații de urgență sau întreruperi neprevăzute.

Sursa de intervenție: Atunci când sursele de bază și de rezervă nu sunt disponibile, sursa de intervenție intră în funcțiune. Aceasta asigură alimentarea cu energie electrică a unui grup restrâns de consumatori, pentru a evita fenomenele periculoase la nivelul întregii unități. Sursa de intervenție poate fi reprezentată de centrale electrice proprii, generatoare sincrone mici acționate de motoare cu ardere internă, grupuri Diesel cu pornire rapidă sau baterii de acumulatoare.

Instalația electrică, poate cuprinde linii aeriene sau subterane, întreruptoare, separatoare și transformatoare și asigură traseul de alimentare între sursă și punctul de consum considerat.

Contact Icon
Actionari medie si joasa tensiune Alba, Instalatii electrice Hale Industriale, rezidentiale Alba, Instalatii fotovoltaice on, off grid Alba, Solutii alimentare cu energie electrica din mai multe surse Alba, Instalatii electrice Alba, proiectare si montaj instalatii electrice Alba | Partener Autorizat Siemens, automatizarea proceselor industriale, Actionari electrice medie si joasa tensiune Cluj, Automatizari electrice Cluj, Instalatii electrice Hale Industriale, rezidentiale Cluj, proiectare, montaj Instalatii fotovoltaice Cluj, Solutii alimentare cu energie electrica din mai multe surse Cluj, Instalatii electrice Cluj, proiectare si montaj instalatii electrice Cluj, instalații electrice pentru construcții civile și industriale Bucuresti - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles